به گزارش راه شلمچه، در این نشست، فرخنده جلالی مدیر کل ارشاد هرمزگان، احمد صدری سرپرست دفتر موسیقی، محمدعلی مرآتی مدیرعامل انجمن موسیقی ایران، فؤاد توحیدی دبیر جشنواره و... حضور داشتند.
احمد صدری، سرپرست دفتر موسیقی در ابتدای این نشست گفت: هفدهمین دوره جشنواره از پنجم تا هشتم اردیبهشت ماه برگزار میشود و علاوه بر آن ما امسال هجدهمین دوره را هم خواهیم داشت که بازه زمانی آن را بعدا اعلام خواهیم کرد.
پس از آن فرخنده جلالی، مدیر کل ارشاد هرمزگان با اشاره به برگزاری این دوره از جشنواره در هرمزگان عنوان کرد: خوشبختانه به لطف نادره رضایی معاونت امور هنری، استان هرمزگان برای این دوره جشنواره درنظر گرفته شد. غنای دیرین موسیقی هرمزگان و زیست همدلانهی اقوام ایرانی دلیل پررنگ شدن این اتفاق است.
وی ادامه داد: ۳۴ گروه هنری از ۳۲ استان، در این دوره از جشنواره مشارکت خوبی داشتهاند. ۱۰۶ هنرمند در هفدهمین دوره جشنواره، نواهای خوش موسیقی ایرانی را تقدیم حاضران خواهند کرد. هرمزگان با ۶ گروه به عنوان میزبان و هفت استان دیگر نیز با دو گروه شرکت میکنند. این استانها عبارتند از؛ کرمان، سیستان و بلوچستان، گیلان، فارس، خراسانهای رضوی و شمالی و خوزستان. مابقی استانها هم هرکدام یک گروه در جشنواره خواهند داشت. گروهها شامل تکنوازیها و دونوازیها خواهند بود که تنوع زیادی در این جشنواره ایجاد میکند و هر علاقهمندی به هر نوع نوازندگی میتواند از این تنوع بهرهمند شود.
در ادامه فواد توحیدی، دبیر این دوره جشنواره گفت: وقتی محمدعلی مرآتی حکم دبیری را گرفتند گروهی زدند که ماحصل افراد آن گروه چیزی شد که حالا میبینید. ما سعی کردیم در این دوره از افراد گوناگون که سالها در جشنواره نبودهاند دعوت کنیم. برای مثال میرزا قوسی سال ۸۶ فوت کردند و پس از سال ۸۳ دیگر فرزندانشان دعوت نشدند، که در این دوره میزبان این عزیزان هستیم.
مدیر کل ارشاد هرمزگان در پاسخ به پرسش خبرنگار برنا درخصوص بودجه این دوره جشنواره بیان کرد: خوشبختانه از زمانی که استاندار هرمزگان با معاونت امور هنری تفاهمنامهای را امضا کردند، جشنواره حامیانی پیدا کرد که یکی از آنها اتاق بازرگانی استان هرمزگان بود که تامین کننده بودجه این دوره جشنواره شد.