به گزارش راه شلمچه، رئیس مجلس شورای اسلامی در این مراسم گفت: ۲۹ فروردین روز ارتش را به همه فرماندهان، افسران، درجهداران و مدیران ارتش غیور جمهوری اسلامی ایران تبریک میگویم.وی افزود: از شهدا و رزمندگان ارتش و عزیزانی که افتخار آفریدند یاد میکنیم و ان شاءالله روزبهروز بر قدرت، عزت و مجاهدت آنها افزوده شود.از تهدیدات نمیترسیمقالیباف خاطرنشان کرد: حضرت امام فرمودند مسجد سنگر است و از جنگندهها و تهدیدات نترسید اما از خالی بودن مساجد بترسید. یکی از افتخارات من این است که امشب در مسجد صفا هستیم مسجدی در تراز انقلاب اسلامی است.
قالیباف تصریح کرد: شهادت اوج جایی است که در فرهنگ قرآنی گفته میشود که مشتری یکایک این انسانها خدا است، خوشا به حال افرادی که خود و جانشان را باخدا معامله کنند و او خریدارشان باشد.
وی ادامه داد: شهادت برترین مرگها است و انسان انتخاب میکند که در راه و برایخدا مجاهدانه و شجاعانه بدون هیچ تردیدی گام برمیدارد.فرهنگ شهادت گرهگشای همه مسائل
رئیس قوه مقننه بیان کرد: حضرت علی (ع) میفرمایند؛ به خدایی که جانم در دست او است اگر هزاران زخم شمشیر بر من وارد شود در راه خدا آسانتر از مرگی است که در بستر باشد. حفظ و زنده نگهداشتن این فرهنگ اجر شهید را دارد.
وی در این مراسم یادآور شد: زمانی که ما یاد شهدا میکنیم به این نیت نیست که خاطره بازی کنیم بلکه آنچه از آن دقت، توجه، یادآوری و آثاری که امروز از فرهنگ جبهه و جنگ داشته، نصیب ما میشود، خودآگاهی و آمادگی و دوری از غفلت است.
قالیباف تأکید کرد: از سال ۵۵ تا الان در پیروزی و تداوم انقلاب، در دفاع مقدس در حوادث تروریستی منافقان جنایتگر در کشور انجام دادند، زمانی ما بر مشکلات و دشمن فائق شدیم و گره از کار باز شد که مردم به معنای واقعی خود مشارکت داشتند و معنیدار داشتن ایفای نقش کردند و سیستم و مجموعه مدیریتی به این موضوع باور داشتند.
رئیس مجلس افزود: در هفت ماه ابتدای جنگ ما موفقیتی نداشتیم دلیل آن این بود با وجود اینکه در جبهه ای که جمهوری اسلامی بود و فضا هم انقلاب اسلامی بود، هیچ فضایی از انقلاب و فرهنگ دینی و مذهبی در ماه ها اول نبود و هیچ بسیجی و رزمنده ای را به خط مقدم راه نمی دادند.قالیباف تاکید کرد: زمانیکه بسیج وارد شد و تبلور حضور مردم در یک مشارکت و موثر به نمایش گذاشته شد و امام فرمودند محاصره آبادان باید شکسته شود، ۴۵ روز بعد این اتفاق رقم خورد.
رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: امام فرمودند ۳۶ میلیون جمعیت داریم بنابراین ۳۶ میلیون نفر اطلاعاتی داریم و هر فردی به همسایه خود توجه کند. رفتگر عزیزی که زباله ها جمع می کرد متوجه شد که میزان زباله یک خانه بیش از تعداد افرادی است که در آن ساکن هستند و گزارش داد نتیجه این شد که موسی خیابانی و منافقان فروپاشی شدند.٨٠ درصد اقتصاد دولتی
وی ادامه داد: طرحی قابل پذیرش است که نقش مردم در آن پذیرفته شده است و دراقتصاد دچار مشکل هستیم زیرا ۸۰ درصد آن دولتی است.
قالیباف در این مراسم بیان کرد: قدم سرمایهگذاران کلان روی چشم ما است و ما ملکف هستیم امنیت سرمایه آنها را حفظ کنیم. معتقدم برای تحول در سرمایه گذاری، سرمایههای خُرد کاری انجام میدهند که سرمایه های بزرگ نمیتوانند زیرا سرمایه های کوچک همراه خود نیروهای خلاق را می آورند.
منابع انسانی مهمتر از منابع مادیرئیس قوه مقننه یادآور شد: منابع انسانی مهم تر از منابع مادی است ما امروز به این بخش بیشتر نیاز داریم.
وی ادامه داد: در ابتدای دهه ۸۰ به دلیل کاهش نفت به حدود ۲۰ میلیارد دلار رسید و ۳ سال بعد با قیمت نفت درآمد سالانه نفت ۱۱۹ میلیارد دلار شد یعنی ۱۰۰ میلیارد دلار درآمد بیتشر در اختیار قرار گرفت آیا در آن زمان تورم و مشکلات اقتصادی حل شد؟ مشکلات و تورم سرجای خود بود.هدررفت ۱۰۰ میلیارد دلار در حوزه انرژی
قالیباف گفت: مشکل پول و نداشتن نیست، مشکل جایی است ما همین الان ۱۰۰ میلیارد دلار در سال در حوزه انرژی هدر میدهیم.
رئیس مجلس بیان کرد: امروز ۴۵ میلیون نفر از مردم سهام عدالت دارند. مالکیت و مدیریت بر شرکت هایی که سهام عدالت در آن ها وجود دارد چگونه است؟ آیا در ۴۵ میلیون نفر سهامدار سهام عدالت ۴۵ هزار نفر افراد خلاق کاردان وجود ندارند که در این شرکتهای تحول ایجاد کنند؟تداوم و حفظ انقلاب در قلب تک تک مردم
قالیباف در ادامه گفت: به قدرت نظامی و سخت افتخار می کنیم در تراز ۴ کشور اول دنیا هستیم اما تداوم و حفظ انقلاب در قلب تک تک مردم است.رئیس قوه مقننه خاطرنشان کرد: برای اولین بار در برنامه هفتم حلقه های میانی پیش بینی شد و معنای واقعی حلقه میانی همین مسجد صفا در تربیت است باید بستر آن را فراهم کنیم که در قانون بیاید البته منظور دولتی کردن آن نیست.
ناترازی در مدیریت رئیس مجلس، در مراسم گرامیداشت چهلمین روز شهادت سردار حاج مصطفی عبداللهی گفت: در ناترازی انرژی اول ناترازی در مدیریت اتفاق افتاد و نقش مردم و افراد خلاق و نیروی مردمی با ظرفیت مردمی نادیده گرفته شده است.