به گزارش راه شلمچه از بابل، وقتی ماه محرم و ماه عزای حضرت سیداشهدا(ع) از راه میرسد، فقیر و غنی و کارگر و دکتر و مهندس دست به دست هم میدهند تا مراسمی درخور نام سالار شهیدان(ع) برپا شود. هر کسی به اندازه توانش سعی میکند در برگزاری این مراسم سهمی داشته باشد.
کشاورزان هر ساله با برداشت برنج، مقداری را برای برگزاری عزاداری امام حسین(ع) در ماه محرم کنار میگذارند تا صرف اطعام عزاداران حسینی قرارگیرد و اگر چه کشاورزان دسترنج سال گذشته خود را با کمترین قیمت فروختهاند و این روزها برنج در بازار چند برار شده اما همچنان با نیتی پاک بهترین برنچ حاصل دسترنج خود را نذر اباعبداللهالحسنی(ع) میکنند و آشپزخانه مسجد سیدالشهدا(ع) از اولین شب ماه محرم فعالیت را شروع کرد و در شبهای پایانی دهه اول مقدار پخت بیشتر میشود.
هر روز از طلوع خورشید تا شب خادمان آشپزخانه مشغول به مراحل طبخ غذا میشوند و همگی برای فرارسیدن ماه محرم لحظهشماری میکنند.